Prodhimet tona
Fokusi ynë kryesor është të sjellim modele të sofistikuara dhe dizajne inovative në shtëpinë tuaj përmes produkteve si:

Mirë se vini te Mobelland

Fabrika për prodhimin e mobilieve Mobelland ju ofron zgjidhje ideale dhe moderne për mobilimin e shtëpive apo hapësirave tjera punuese. Me një traditë shumëvjeçare Mobelland është lider në ofrimin e cilësisë dhe shërbimeve profesionale.

Ofertë speciale

Komod moderne me dizajn bashkohorë me çmim promocional për kohë shumë të shkurtë

merre ofertën

240 Euro

Prodhimet

Ndërmarrja tregtare dhe prodhuese Mobelland nga Suhareka është themeluar që nga viti 2002 dhe veprimtaria e saj punuese bazohet në prodhimet dhe shitjen e mobileve. Në kuadër të ndërmarrjes janë të formuara:
 

 • Byroja për shitje dhe administratë në Suharekë
 • Sallonet e shitjeve në Suharekë
 • Salloni në Pejë
 • Salloni në Prizren
 • Reparti i prodhimit dhe montimit në Shirokë
 • Reparti i furnizimit të materialit, në Shirokë
 • Mirëmbajtja e makinerisë së ndërmarrjes, në Shirokë
 • Zyre e projektimit dhe punës kompjuterike në Suharekë
Mbret i cilësisë

Cilësia nuk është vetëm një fjalë por parim mbi të cilin ne punojmë tash e shumë vite. Përkushtimi jonë ndaj detajeve, formës, dhe dizajnit na mundëson të krijojme modele të përsosura të cilat janë në përputhje me standardet më të larta të industrisë së mobilerisë, si dhe posedojnë garancion përkatës

shiko më shumë

Sallonet tona

Para se të vendosni për mobilet ose inventarin, ne ju ftojmë të vizitoni sallonet tona në Prizren, në Pejë dhe në Suharekë dhe të njiheni për së afërmi me ofertën tonë

shiko sallonet

 • Nuk ma ka marr menja që në Kosove maroj mobile kaq te mira, kualiteti me mobilet e jashtme nuk ndryshon aspak

  Agron Krasniqi, Pejë
 • Me prodhimet e fabrikes Mobelland jamë ndarë gjithmonë i kënaqur, si për shërbim ashtu edhe për cilësi

  Arben, Shirokë, Suharekë
 • Une jam shumë i kënaqur me kuzhinen në shpinë e re

  Gazmend Gashi, Klinë
 • Jamë shumë i kënaqur me kualitetin e dhomës së gjiumit. i kisha preferu të gjithëve të njejtat mobile

  Ahmet Avdimetaj, Pejë
 • Mobile shumë të mira, une në Mobelland kam ble kuzhinë dhe tavolina dhe deri tash skam asnjë vërejtje

  Kadri Gashi, Gjakovë
 • Jam shume i kenaqur me kuzhinen e blerë nga Mobelland. Materiali është i mirë dhe dizajni fantastik

  Salih Baxhaku, Prizren