Dhoma ditore

 • art: s 018
  art: s 018 new
 • art: s 0019
  art: s 0019 new
 • art: s 022
  art: s 022 new
 • art: s 023
  art: s 023 new
 • art: s 024
  art: s 024 new
 • art: s 025
  art: s 025 new
 • art: s 026
  art: s 026 new
 • art: s 027
  art: s 027 new
 • art: s 028
  art: s 028 new
 • art: s 029
  art: s 029 new
 • art: s 030
  art: s 030 new
 • art: s 031
  art: s 031 new
 • art: s 032
  art: s 032 new
 • art: s 023
  art: s 023 new
 • art: s 033
  art: s 033 new
 • art: s 034
  art: s 034 new
 • art: s 032
  art: s 032 new
 • art: s 033
  art: s 033 new
 • art: s 034
  art: s 034 new
 • art: s 035
  art: s 035 new
 • art: s 036
  art: s 036 new
 • art: s 037
  art: s 037 new
 • art: s 038
  art: s 038 new
 • art: s 039
  art: s 039 new
 • art: s 040
  art: s 040 new
 • art: s 041
  art: s 041 new
 • art: s 042
  art: s 042 new
 • art: s 043
  art: s 043 new
 • art: s 044
  art: s 044 new
 • art: s 045
  art: s 045 new
 • art: s 046
  art: s 046 new
 • art: s 047
  art: s 047 new
 • ART: S 048
  ART: S 048 new
 • ART: S 049
  ART: S 049 new
 • ART: S 0450
  ART: S 0450 new
 • ART: S 051
  ART: S 051 new
 • ART: S 053
  ART: S 053 new
 • ART: S 054
  ART: S 054 new
 • ART: S 055
  ART: S 055 new
 • ART: S 056
  ART: S 056 new
 • ART: S 057
  ART: S 057 new
 • ART: S 058
  ART: S 058 new
 • ART: S 059
  ART: S 059 new
 • ART: S 060
  ART: S 060 new
 • ART: S 061
  ART: S 061 new
 • ART: S 062
  ART: S 062 new
 • ART: S 063
  ART: S 063 new
 • 20141021_155450.jpg
  20141021_155450.jpg new
 • ART: S 064
  ART: S 064 new
 • ART: S 065
  ART: S 065 new
 • ART: S 066
  ART: S 066 new
 • ART: S 067
  ART: S 067 new
 • ART: S 068
  ART: S 068 new
 • ART: S 069
  ART: S 069 new
 • ART: S 070
  ART: S 070 new
 • ART: S 071
  ART: S 071 new
 • ART: S 072
  ART: S 072 new
 • ART: S 073
  ART: S 073 new
 • ART: S 074
  ART: S 074 new
Mbret i cilësisë

Cilësia nuk është vetëm një fjalë por parim mbi të cilin ne punojmë tash e shumë vite. Përkushtimi jonë ndaj detajeve, formës, dhe dizajnit na mundëson të krijojme modele të përsosura të cilat janë në përputhje me standardet më të larta të industrisë së mobilerisë, si dhe posedojnë garancion përkatës

shiko më shumë

Sallonet tona

Para se të vendosni për mobilet ose inventarin, ne ju ftojmë të vizitoni sallonet tona në Prizren, në Pejë dhe në Suharekë dhe të njiheni për së afërmi me ofertën tonë

shiko sallonet

 • Jam shume i kenaqur me kuzhinen e blerë nga Mobelland. Materiali është i mirë dhe dizajni fantastik

  Salih Baxhaku, Prizren
 • Une jam shumë i kënaqur me kuzhinen në shpinë e re

  Gazmend Gashi, Klinë
 • Me prodhimet e fabrikes Mobelland jamë ndarë gjithmonë i kënaqur, si për shërbim ashtu edhe për cilësi

  Arben, Shirokë, Suharekë
 • Mobile shumë të mira, une në Mobelland kam ble kuzhinë dhe tavolina dhe deri tash skam asnjë vërejtje

  Kadri Gashi, Gjakovë
 • Nuk ma ka marr menja që në Kosove maroj mobile kaq te mira, kualiteti me mobilet e jashtme nuk ndryshon aspak

  Agron Krasniqi, Pejë
 • Jamë shumë i kënaqur me kualitetin e dhomës së gjiumit. i kisha preferu të gjithëve të njejtat mobile

  Ahmet Avdimetaj, Pejë