Paradhoma
 • ART: P 001
  ART: P 001 new
 • ART: P 002
  ART: P 002 new
 • ART: P 003
  ART: P 003 new
 • ART: P 004
  ART: P 004 new
 • ART: P 005
  ART: P 005 new
 • ART: P 006
  ART: P 006 new
 • ART: P 007
  ART: P 007 new
 • ART: P 008
  ART: P 008 new
 • ART: P 009
  ART: P 009 new
 • ART: P 010
  ART: P 010 new
 • ART: P 011
  ART: P 011 new
 • ART: P 012
  ART: P 012 new
 • ART: P 013
  ART: P 013 new
 • ART: P 014
  ART: P 014 new
 • ART: P 015
  ART: P 015 new
 • ART: P 016
  ART: P 016 new
 • ART: P 017
  ART: P 017 new
 • ART: P 018
  ART: P 018 new
 • ART: P 019
  ART: P 019 new
 • ART: P 020
  ART: P 020 new
 • ART: P 021
  ART: P 021 new
 • ART: P 022
  ART: P 022 new
 • ART: P 023
  ART: P 023 new
 • ART: P 024
  ART: P 024 new
 • ART: P 025
  ART: P 025 new
 • ART: P 026
  ART: P 026 new
 • ART: P 027
  ART: P 027 new
 • ART: P 028
  ART: P 028 new
 • ART: P 029
  ART: P 029 new
 • ART: P 030
  ART: P 030 new
 • ART: P 031
  ART: P 031 new
 • ART: P 032
  ART: P 032 new
 • ART: P 033
  ART: P 033 new
 • ART: P 034
  ART: P 034 new
 • ART: P 035
  ART: P 035 new
Mbret i cilësisë

Cilësia nuk është vetëm një fjalë por parim mbi të cilin ne punojmë tash e shumë vite. Përkushtimi jonë ndaj detajeve, formës, dhe dizajnit na mundëson të krijojme modele të përsosura të cilat janë në përputhje me standardet më të larta të industrisë së mobilerisë, si dhe posedojnë garancion përkatës

shiko më shumë

Sallonet tona

Para se të vendosni për mobilet ose inventarin, ne ju ftojmë të vizitoni sallonet tona në Prizren, në Pejë dhe në Suharekë dhe të njiheni për së afërmi me ofertën tonë

shiko sallonet

 • Jam shume i kenaqur me kuzhinen e blerë nga Mobelland. Materiali është i mirë dhe dizajni fantastik

  Salih Baxhaku, Prizren
 • Une jam shumë i kënaqur me kuzhinen në shpinë e re

  Gazmend Gashi, Klinë
 • Me prodhimet e fabrikes Mobelland jamë ndarë gjithmonë i kënaqur, si për shërbim ashtu edhe për cilësi

  Arben, Shirokë, Suharekë
 • Mobile shumë të mira, une në Mobelland kam ble kuzhinë dhe tavolina dhe deri tash skam asnjë vërejtje

  Kadri Gashi, Gjakovë
 • Jamë shumë i kënaqur me kualitetin e dhomës së gjiumit. i kisha preferu të gjithëve të njejtat mobile

  Ahmet Avdimetaj, Pejë
 • Nuk ma ka marr menja që në Kosove maroj mobile kaq te mira, kualiteti me mobilet e jashtme nuk ndryshon aspak

  Agron Krasniqi, Pejë