Merr ofertë online

Ofertat janë pa asnjë obligim

Merrni ofertë online për produktet tona. Me rastin e kërkimit të ofertës ju nuk jeni të obliguar të paguani asgjë online. Porosia juaj së pari do të verifikohet dhe pasjat ne ju kontaktojmë për të proceduar me porosinë tuaj.

Ju lutemi plotësoni formën e kërkesës:

Captcha

Faleminderit për porosinë tuaj. Së shpejti dikush nga sektori ynë i shitjes do të kontaktoj me ju për të verifikuar dhe proceduar kërkesën tuaj

Kthehu në fillim

Mbret i cilësisë

Cilësia nuk është vetëm një fjalë por parim mbi të cilin ne punojmë tash e shumë vite. Përkushtimi jonë ndaj detajeve, formës, dhe dizajnit na mundëson të krijojme modele të përsosura të cilat janë në përputhje me standardet më të larta të industrisë së mobilerisë, si dhe posedojnë garancion përkatës

shiko më shumë

Sallonet tona

Para se të vendosni për mobilet ose inventarin, ne ju ftojmë të vizitoni sallonet tona në Prizren, në Pejë dhe në Suharekë dhe të njiheni për së afërmi me ofertën tonë

shiko sallonet

 • Me prodhimet e fabrikes Mobelland jamë ndarë gjithmonë i kënaqur, si për shërbim ashtu edhe për cilësi

  Arben, Shirokë, Suharekë
 • Mobile shumë të mira, une në Mobelland kam ble kuzhinë dhe tavolina dhe deri tash skam asnjë vërejtje

  Kadri Gashi, Gjakovë
 • Jamë shumë i kënaqur me kualitetin e dhomës së gjiumit. i kisha preferu të gjithëve të njejtat mobile

  Ahmet Avdimetaj, Pejë
 • Jam shume i kenaqur me kuzhinen e blerë nga Mobelland. Materiali është i mirë dhe dizajni fantastik

  Salih Baxhaku, Prizren
 • Nuk ma ka marr menja që në Kosove maroj mobile kaq te mira, kualiteti me mobilet e jashtme nuk ndryshon aspak

  Agron Krasniqi, Pejë
 • Une jam shumë i kënaqur me kuzhinen në shpinë e re

  Gazmend Gashi, Klinë