Tavolina buke
 • Art:N 001
  Art:N 001 new
 • Art:N 002
  Art:N 002 new
 • Art:N 003
  Art:N 003 new
 • Art:N 004
  Art:N 004 new
 • Art:N 005
  Art:N 005 new
 • Art:N 006
  Art:N 006 new
 • Art:N 007
  Art:N 007 new
 • Art:N 008
  Art:N 008 new
 • Art:N 009
  Art:N 009 new
 • Art:N 010
  Art:N 010 new
 • Art:N 011
  Art:N 011 new
Mbret i cilësisë

Cilësia nuk është vetëm një fjalë por parim mbi të cilin ne punojmë tash e shumë vite. Përkushtimi jonë ndaj detajeve, formës, dhe dizajnit na mundëson të krijojme modele të përsosura të cilat janë në përputhje me standardet më të larta të industrisë së mobilerisë, si dhe posedojnë garancion përkatës

shiko më shumë

Sallonet tona

Para se të vendosni për mobilet ose inventarin, ne ju ftojmë të vizitoni sallonet tona në Prizren, në Pejë dhe në Suharekë dhe të njiheni për së afërmi me ofertën tonë

shiko sallonet

 • Me prodhimet e fabrikes Mobelland jamë ndarë gjithmonë i kënaqur, si për shërbim ashtu edhe për cilësi

  Arben, Shirokë, Suharekë
 • Jam shume i kenaqur me kuzhinen e blerë nga Mobelland. Materiali është i mirë dhe dizajni fantastik

  Salih Baxhaku, Prizren
 • Une jam shumë i kënaqur me kuzhinen në shpinë e re

  Gazmend Gashi, Klinë
 • Mobile shumë të mira, une në Mobelland kam ble kuzhinë dhe tavolina dhe deri tash skam asnjë vërejtje

  Kadri Gashi, Gjakovë
 • Nuk ma ka marr menja që në Kosove maroj mobile kaq te mira, kualiteti me mobilet e jashtme nuk ndryshon aspak

  Agron Krasniqi, Pejë
 • Jamë shumë i kënaqur me kualitetin e dhomës së gjiumit. i kisha preferu të gjithëve të njejtat mobile

  Ahmet Avdimetaj, Pejë